تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
شرکت لتکا

شرکت لتکا

شرکت لتکا ارائه دهنده خدمات حمل و نقل بین المللی

معرفی حمل و نقل بین المللی

تجارت بین الملل راهی برای گسترش هر چه بیشتر تجارت شماست، اما بعد از اینکه فروش یا خرید خود را انجام دادید، باید به دنبال حمل و نقل آن باشید. دستیابی سریع محصولات برای جلب رضایت مشتری ضروری است و حمل و نقل بخش مهمی از این فرآیند محسوب میشود. بنابراین انتخاب شیوه مناسب حمل و نقل نیز بسیار مهم است چرا که انتخاب روش اشتباه باعث میشود که هزینه فراوانی به شما تحمیل شود. آیا تا به حال فکر کرده اید که مزایای حمل و نقل بین المللی چیست و فرآیند آن چگونه است؟

انتخاب حمل و نقل شما به نوع کالای شما و الزامات تجاری مورد نیاز برای سرمایه گذاری روی آن بستگی دارد. شما باید روش حمل و نقل را با کالاهای خود مطابقت دهید تا از نظر خدمات، کیفیت، هزینه و زمان تعادل برقرار شود.

حمل و نقل بین المللی کالا

حمل و نقل بین المللی

یکی از موضوعاتی که همواره در بازرگانی بین الملل مطرح بوده، حمل و نقل است. حمل و نقل یکی از مهم ترین و در عین حال پرخطرترین مراحل بازرگانی بین الملل به حساب می آید. هر چند با تکامل فزآیندهای بازرگانی بین الملل و تخصصی شدن امور، کار حمل و نقل نیز تخصصی و مطمئن تر شده، لکن به پیچیدگی آن نیز افزوده شده است. این پیچیدگی تا آن جا بوده که شرکت های تخصصی تحت عنوان فورواردر فرآیند حمل و نقل را برعهده گرفته و معمولاً بازرگانان کمتر درگیر کارهای مربوط به آن هستند.

روش های حمل و نقل بین المللی

بازرگانان با توجه به شرایط و نوع کالا، باید بر روی یک روش حمل و نقل توافق کنند. به ظور کلی روش حمل و نقل بین المللی در بازرگانی مطرح است :

  1. حمل و نقل دریایی
  2. حمل و نقل زمینی
  3. حمل و نقل هوایی
  4. حمل و نقل ریلی
  5. حمل و نقل مرکب

تعریف حمل ونقل بین المللی کالا

حمل ونقل بین المللی کالا عبارتست از جابجایی و حمل کالا از نقطه ای در داخل کشور به نقطه ای در داخل کشور دیگر با رعایت قوانین و مقررات حاکم برآن.

شرکت حمل ونقل بین المللی

شرکت حمل و نقل بین المللی عبارتست از یک شخصیت حقوقی که به منظور انجام عملیات حمل ونقل بین المللی شامل فعالیتهای فورواردی و کریری و تواما تشکیل خواهد شد.

فعالیت فورواردی

فعالیت فورواردی عبارتست از عمل هماهنگی و ترتیب حمل کالا به یکی از طریق مختلف زمینی،

فعالیت کریری

فعالیت کریری بین المللی عبارتست از تصدی بلافصل جابجایی کالا از کشوری به کشور دیگر به یک طریق حمل و بر طبق قرارداد حمل.

حمل و نقل بین المللی کالا

اظهار کالا به گمرک

صاد رکننده کالا با در دست داشتن مدرک مثبته ( از قبیل کارت بازرگانی ، مجوزهای صدور و ) به گمرک مراجعه نموده و اظهار نامه صادراتی راتنظیم می نماید اظهارنامه می تواند توسط صاحب کالا و یاوکیل صاحب کالا تنظیم شود برخی از مندرجات اظهار نامه بدین شرح می باشد .

  • نام و نشانی صادر کنندگان
  • نام و نشانی حق العمل کار ( اظهار کننده )
  • شماره اجازه صدور
  • نام کشور مبداء
  • نام کشور مقصد نهایی کالا ( کشور خریدار کالا )

پس ازتکمیل اظهار نامه صادراتی ، اظهار نامه و مدارک ضمیمه آن در دایره تطبیق اسناد گمرک به لحاظ کنترل صلاحیت صادرکننده یا اظهار کننده و صحت اسناد و مدارک و مندرجات اظهار نامه مورد بررسی قرار می گیرد .

حمل و نقل دریایی

سهم حمل و نقل دریایی در جابجایی کالاها در تجارت بین المللی حدودا 90 درصد کل این تجارت را تشکیل میدهد، این میزان به لحاظ تناژی حدودا شش میلیارد تن از انواع کالاهاست که تقریبا یک سوم آن را کالاهای نفتی و یک سوم آنرا کالاهای خشک و فله و بقیه را کالاهای غیر فله تشکیل میدهند. با توجه به احراز چنین درصدی از جابجایی کالا در تجارت جهانی اهمیت تجارت و حمل و نقل دریایی به عنوان 2 بخش جدا نشدنی قابل بررسی است، جهانی سازی موجب شده است تا دنیای کوچکتری ایجاد شود و اعضای متشکل آنرا بهم پیوسته کرده است، بطوریکه هر سرمایه گذاری در یک نقطه از جهان میتواند در کشوری دور افتاده ایجاد شغل نماید و یا بالعکس .

به نظر میرسد که ارائه خدمات کارآمد در حمل و نقل دریایی از پارامترهای لازم و تاثیرگذار در انجام تجارت موفق بین المللی است،حمل و نقل کارآمد بطور یقین باعث افزایش تجارت بین المللی خواهد شد ،پارامترهای موثر بر چنین حمل و نقلی متاثر از مقررات و ضوابط حاکم بر حمل و نقل و همچنین حاکم بر خدمات جانبی به نحوی بر هزینه های حمل و نقل اثر گذار خواهد بود.

حمل و نقل دریایی

مزایا:

  1. حمل دریایی نسبت به بقیه روش ها ارزانتر بوده و به همین دلیل صاحبان کالا و شرکت های تجاری ترجیح میدهند کالای خود را با آب های آزاد حمل کنند ،میتوان گفت بیشترین حجم تجارت و حمل و نقل از طریق دریا و آب های آزاد انجام میشود.
  2. امتیاز دیگری که این روش دارد.ثابت بودن نرخ کرایه است ،چون نرخ کرایه را شرکت های بزرگ حمل و نقل تعیین میکنند و تقریبا نرخ ثابتی است که همه ملزم به رعایت آن هستند.(البته کشتی های آزاد با توافق صاحب کالا و شرکت حمل نرخ راتعیین می کنند.)
  3. مزیت دیگر آن حمل کالا با حجم بالاست،از طریق آبهای آزاد محموله های نسبتا سنگین تا حدود 200تا 500 هزار تن را به سهولت میتوان با یک کشتی از بندری به بندر دیگر جابجا کرد.
  4. مزیت دیگر آن این است که ضریب اطمینان و ایمنی حمل از طریق آب های آزاد بالاست چون کسانیکه کالا را حمل میکنند موظف به رعایت استاندارد ها و قوانین بین المللی هستندو خریدار و فروشنده باید اینکوترمز را رعایت کنند.تقریبا این روش بدون خطر است و به کالا و خدمه آسیب نمیرسد.

ترخیص کالا از بندرعباس

عمده ترین شیوه حمل کالا ها حمل دریایی می باشد این روش به واسطه حداقل هزینه و نبود نیاز به راه سازی و ایجاد خطوط راه آهن و جاده از دیر باز مورد استقبال تاجران بوده است البته هزینه زمان در این نوع حمل کالا افزایش می یابد و برای کالا های بسیار ارزش مند و کم حجم و کم وزن روش مناسبی نیست. عمده محمولاتی که از این روش حمل استفاده می کنند به وسیله کانتینرها ی 20 و 40 فوتی محمولات را جابه جا می کنند البته محمولات بزرگ و حجیمی مثل گندم و برنج به وسیله ی کشتی های فله بر مخصوص حمل آن کالا (نفت توسط کشتی های نفت کش و گاز توسط کشتی های مخصوص حمل OPG) حمل می شوند. برخی از ماشین آلات با ابعادی که اصطلاحا کالای OOG یا OUT OF GAGE خطاب می شود در کانتینر معمولی جا نمی شوند در این حالت از کانتینر های روباز و یا بقل باز OPEN TOP و FLATRACK استفاده می شود، در مواردی که حجم و ابعاد بسیار خارج از محدوده باشد باید از کشتی های BREAK BULK و کشتی هایی که بر روی عرشه خود فضا برای قرار دادن محمولات نیز دارند استفاده شود.

گمرک بندر عباس

موضوع :
برچسب ها : حمل و نقل بین المللی دریایی, ترانزیت بین المللی, حمل زمینی کالا,حمل و نقل هوایی کالا,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 29 آذر 1399ساعت 16:51 توسط زهرا | تعداد بازديد : 74 | |

معرفی ترانزیت هوایی

ترانزیت کالا و مراحل آن

منظور از ترانزیت کالا ، انتقال کالا از مکانی به مکان دیگر است. ترانزیت به دو روش ترانزیت خارجی و داخلی انجام میشود که در این مقاله با انواع ترانزیت و مراحل آن ها آشنا خواهیم شد.

ترانزیت داخلی

اگر کالای وارداتی که با نظارت کامل گمرک، از یک گمرک مرزی داخلی به گمرک دیگری در داخل کشور حمل شود و صاحب کالا آن را در آن جا تحویل بگیرد، ترانزیت داخلی نام دارد. گاهی برای این که کالا در گمرک ورودی مجددا تخلیه و بارگیری نشود، صاحب کالا برای جلوگیری از آسیب دیدن کالای خود ترجیح میدهد حمل کالا تا مقصد انجام شود و بازرسی نهایی نیز در آن جا باشد.

مدارک لازم برای ترانزیت داخلی

برای انجام ترانزیت در کشور باید مدارک زیر را داشته باشید.

  • فاکتور فروش کالا
  • لیست عدل بندی
  • گواهی مبدا
  • پروانه بهره برداری ( برای شرکتهای تولیدی )
  • قبض انبار گمرک
  • ترخیصیه
  • گواهی ثبت سفارش
  • بارنامه

به این نکته توجه کنید در برگه بارنامه باید این متن نوشته شده باشد که این شرکت حمل و نقل مجوز دارد تا ترانزیت داخلی را انجام دهد. پس از دریافت مدارک و اظهارنامه توسط گمرک، کالاها مورد ارزیابی دقیق قرار میگیرند تا از تطابق کالاها با مدارک اطمینان کامل حاصل شود. به عبارت دیگر، کالا باید به گمرک مقصد بدون هر نوع دخل و تصرفی رسانده شود.

ترانزیت کالا

ترانزیت به کشورهای خارج

ترانزیت خارجی کالا با رعایت قوانین به معنای حمل کالایی از کشوری به کشور ثالث است و برای جلوگیری از اتلاف وقت و هزینههای کارهای اداری معمولا کشورهایی که با یکدیگر روابط تجاری زیادی دارند بین خود قراردادها و موافقت نامههایی منعقد میکنند. در بیان ساده تر، منظور از ترانزیت خارجی همان صادرات است. به این معنا که وقتی کشوری احساس میکند تولیدات آن بیش از نیاز کشور است، آن را به سایر کشورها صادر میکند.

معرفی کارت بازرگانی و نحوه دریافت آن

هر شخص حقیقی یا حقوقی که بخواهد اقدام به صادرات کالا و واردات کالا کند، طبق قوانین کشور نیاز به مجوزی دارد که به آن کارت بازرگانی گفته میشود. بر این اساس، تنها افراد یا سازمان هایی که دارای کارت بازرگانی هستند، میتوانند نسبت به صدور یا ورود کالا به کشور اقدام کنند و تجارت کالا برای همه تجار امکانپذیر نیست.

کارت بازرگانی چیست؟

کارت بازرگانی یا مجوز صدور و ورود کالا این امکان را به بازرگان میدهد که به طور قانونی اقدام به تجارت از مرزهای کشور کند. کارت بازرگانی توسط اتاقهای بازرگانی در سراسر ایران صادر شده و به تأیید سازمان صنعت، معدن و تجارت میرسد و پس از تأییدیه دارای اعتبار می باشد. کارت بازرگانی دو نوع است، کارت بازرگانی حقیقی و کارت بازرگانی حقوقی. کارت بازرگانی حقیقی به اشخاصی که هویت آنها محرز شده، اختصاص مییابد وکارت بازرگانی حقوقی به شرکتها تعلق میگیرد. لازم به ذکر است که کارت بازرگانی حقوقی به نام مدیر مسئول شرکت صادر میشود و در صورتی که مدیر عامل فوت شود و یا تغییر کند، کارت بازرگانی غیرفعال شده و باید نسبت به صدور کارت بازرگانی جدید اقدامات لازم به عمل بیاید.

کارت بازرگانی چه کاربردی دارد؟

کارت بازرگانی دارندة آن را به صادرات و واردات کالاهای غیرممنوعه از مرزهای کشور مجاز میکند. دارندة کارت بازرگانی میتواند نسبت به ثبت سفارش، ترخیص کالا از گمرک ، واردات از مناطق آزاد، صادرات کالاهای مجاز و حق العمل کاری گمرک اقدام کند. همچنین کارت بازرگانی مزایای جانبی دیگری نیز برای بازرگانان دارند. بازرگانی که موفق به دریافت کارت بازرگانی شده است، زین پس تاجر به حساب میآید و میتواند از مزایا و ویژگی هایی که به تجار اختصاص دارد استفاده کند، به عنوان مثال، میتواند برای سفر به کشورهای مختلف درخواست ویزای تجاری دهد. همچنین، دارندة کارت بازرگانی میتواند در اتاق بازرگانی عضو شود و از مزایای عضویت در اتاق بازرگانی استفاده کند. همچنین بازرگانان دارای این کارت میتوانند برای انتخاب نام و علائم تجاری شرکت خود از علائم لاتین و غیرفارسی استفاده کنند.

کارت بازرگانی

انواع کارت بازرگانی

همانطور که پیشتر گفتیم، کارت بازرگانی به دو نوع حقیقی و حقوقی تقسیم میشود. اما علاوه بر این، کارت بازرگانی با توجه به نوع امکاناتی که به بازرگانان ارائه میدهد به چهار دسته تقسیم میشود: کارت بازرگانی تجاری: این کارت امکان تجارت در تمام زمینههای واردات و صادرات را برای دارندة آن فراهم میکند. بازرگان دارای کارت بازرگانی تجاری میتواند نسبت به سفارش، ترخیص کالا، صادرات و واردات کالاهای مجاز و حقالعمل کاری گمرک اقدام کند. کارت بازرگانی موردی: کارت موردی به صورت موردی صادر میشود و متعلق به آن دسته از افراد و شرکتهایی الست که تنها برای یک بار درخواست ترخیص کالای خود را دارند. کارت بازرگانی خدماتی: برای شرکتها و اشخاص حقوقی که در زمینه خدماتی مجوز دارند، این کارت تنها امکان فعالیت در زمینه خدمات را برای آنها فراهم میکند. به این معنا که آنها تنها میتوانند در زمینه فعالیت خود اقدام به صادرات و واردات کنند. کارت بازرگانی تولیدی صنعتی: برای آن دسته از شرکتها و اشخاص حقوقی که در زمینه فعالیت تولیدی مجوز کسب و سرمایهگذاری دارند، کارت بازرگانی تولیدی صنعتی امکان واردات و صادرات تجهیزات مرتبط با تولید آنها را برایشان فراهم میکند.

پروانه گمرکی چیست؟

واردات و صادرات کالا از مرزهای یک کشور مستلزم رعایت قوانینی است که اداره گمرک ناظر به اجرا درآمدن آن قوانین است. هر کالایی که به کشور وارد میشود، باید توسط اداره گمرک بررسی شده و اجازه ترخیص به آن داده شود. ترخیص کالا از گمرک نیاز به عملیاتی دارد که به آن تشریفات گمرکی گفته میشود. یکی از بخشهای اصلی تشریفات گمرکی صدور پروانه گمرکی است. در این مقاله به معرفی بخشی از تشریفات گمرکی، از جمله پروانه گمرکی و نحوه صدور آن میپردازیم.

تشریفات گمرکی چیست؟

هر واردکنندهای برای خدمات ترخیص کالا از گمرک مراحل مختلفی را باید طی کند. به مجموعه عملیاتی که واردکننده از مرحله ورود به گمرک تا ترخیص کالای خود انجام میدهد، تشریفات گمرکی میگویند. بخشی از این تشریفات عبارتند از : نوشتن اظهارنامه توسط واردکننده، احراز هویت واردکننده، ثبت کالا در گمرک یا قفل شدن کالا در گمرک و دریافت شماره کوتاژ، تعیین ارزیاب و انجام عملیات ارزیابی فیزیکی و کیفی و ارزشی کالا، پرداخت هزینههای مالیاتی و عوارض و دیگر هزینهها، دریافت پروانه گمرکی و....

برخی از خدمات و مقالات لتکا: بیمه حمل و نقل بین المللی، تنظیم اسناد گمرکی، حمل و نقل هوایی، شرکت حمل و نقل ریلی

معرفی پروانه گمرکی

به سند ترخیص کالا از گمرک پروانه یا مجوز گفته میشود. پروانه ترخیص کالا در گمرک دو نوع است:

  • مجوزی که که برای ترخیص کالاهای تجاری صادر میشود.
  • مجوزی که برای ترخیص کالاهای غیرتجاری صادر میشود.

پته گمرکی چیست؟

پروانه گمرکی که برای ترخیص کالاهای غیرتجاری صادر میشود پته نام دارد. برای صدور پته دیگر نیازی به اظهارنامه و کارت بازرگانی نیست. پته گمرکی که با نام پته مسافرتی نیز شناخته میشود، برای ترخیص کالاهای کمارزش و برای افراد عادی و مسافران از گمرک صادر میشود. تنها شرط صدور پته مسافرتی این است که ارزش کالای مورد نظر کمتر از حد معینی باشد. این پته اغلب برای کالای همراه مسافران و کالاهای رسیده بوسیله پست صادر میشود.

پته گمرکی

موضوع :
برچسب ها : حمل و نقل بین المللی دریایی, ترانزیت بین المللی, حمل زمینی کالا,حمل و نقل هوایی کالا,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 21 دی 1399ساعت 23:58 توسط زهرا | تعداد بازديد : 137 | |

معرفی ترانزیت زمینی

مشتریان حمل و نقل زمینی چه کسانی هستند؟

قطعا وارد کنندگان و صادرکنندگانی که با شرکت های اروپایی کار می کنند مشتریان سرویس حمل و نقل زمینی می باشند. کسانی که به هر نحو کالاهای حجیم و سنگینی دارند که نه ارزش حمل با هواپیما را دارد و نه مدت زمان این را دارند تا به صورت دریایی حمل شود.اگر واقع بین باشیم می فهمیم که ایران کشوری رو به توسعه است ولی این توسعه نیازمند زیرساخت های وارداتی است، از این رو بیشتر پروژه های عمرانی که قصد دارند از کالاهای با کیفیت اروپائی در پروژه خود استفاده کنند از طریق شرکت های واسط و بازرگانی اقدام به واردات کالا می کنند.پس میتوان مشتریان این گروه را شرکت های بازرگانی واسط که به صورت پروژه ای و استاک کار می کنند نام برد، که غالب مشتریان آنها شرکت های پتروشیمی،شرکت های عمرانی،شرکت ها و کارگاه های تولیدی،پروژه های عمرانی شخصی و دولتی و می باشند.

  1. کالاهای ابزار دقیق اعم از فلومتر، لول گیج، سیستم های کنترل دبی سیالات
  2. سیستم های آنالیزور هوا، ترنسمیتر های فشار و هوا
  3. شیر های صنعتی اعم از بال ولو،گلوب ولو، گیت ولو و سایر متعلقات مثل پوزیشنر
  4. پمپ های وکیوم،سولوشن،
  5. کمپرسور های اسکرو، کمپرسور های سیلندر پیستونی،کمپرسور های فشار
  6. اجزا قطعات توربین های بخار،سانتری فیوژ های پزشکی، فن های صنعتی
  7. لوازم آشپزخانه صنعتی اعم از فر صنعتی ،صنایع شیرینی پزی و ترولی های هواپیمائی
  8. تجهیزات پزشکی مثل سیمان های ارتوپدی،ایمپلنت های پزشکی،تجهیزات اتاق عمل
  9. پرشر سوئیچ های فشار بالا و پائین، فلو کامپیوتر

مزایا و معایب حمل و نقلی زمینی

با توجه به افزایش هزینهها و تلاش افراد برای پرداخت هزینه کمتر، یکی از راههای مناسب برای حمل و نقل، حمل و نقل زمینی است. این نوع از حمل و نقل از مزایایی برخوردار است. برای استفاده از حمل و نقل زمینی، نیازی به سرمایه زیاد نیست و با سرمایه اندک هم میتوان حمل و نقل را انجام داد. همچنین افراد میتوانند به صورت درب به درب، به این معنا که کالا را از انبار تحویل گرفته و بارگیری کنند و به انبار مقصد منتقل و تخلیه کنند. ضمن اینکه در این روش، نیازی به تخلیه بار توسط جرثقیلهای بنادر نیست و خطرات ناشی از طوفان نسبت به سایر روشها، حمل و نقل زمینی را تهدید نمیکند. این حمل و نقل، برای اکثر محصولات راه حلی مناسب و مقرون به صرفه است.

علاوه بر مزایایی که حمل و نقل زمینی برخوردار است، معایبی نیز دارد که نمیتوان از آن چشم پوشی کرد. از معایب این شیوه حمل و نقل، میتوان به سرعت حمل بار اشاره کرد. با توجه به وضعیت جادهها و وضعیت آب و هوا و حوادث و تصادفات میتوان حمل و نقل زمینی را دقیقتر بررسی کرد. هرچند با هزینه کم و مناسب، میتوان از این نوع استفاده کرد، اما عدم سازماندهی و عدم نظم میتواند موجب از دست رفتن سرمایهگذاری شود.

حمل جاده ای کالا

معرفی کارت بازرگانی و نحوه دریافت آن

هر شخص حقیقی یا حقوقی که بخواهد اقدام به صادرات کالا و واردات کالا کند، طبق قوانین کشور نیاز به مجوزی دارد که به آن کارت بازرگانی گفته میشود. بر این اساس، تنها افراد یا سازمان هایی که دارای کارت بازرگانی هستند، میتوانند نسبت به صدور یا ورود کالا به کشور اقدام کنند و تجارت کالا برای همه تجار امکانپذیر نیست.

کارت بازرگانی چیست؟

کارت بازرگانی یا مجوز صدور و ورود کالا این امکان را به بازرگان میدهد که به طور قانونی اقدام به تجارت از مرزهای کشور کند. کارت بازرگانی توسط اتاقهای بازرگانی در سراسر ایران صادر شده و به تأیید سازمان صنعت، معدن و تجارت میرسد و پس از تأییدیه دارای اعتبار می باشد. کارت بازرگانی دو نوع است، کارت بازرگانی حقیقی و کارت بازرگانی حقوقی. کارت بازرگانی حقیقی به اشخاصی که هویت آنها محرز شده، اختصاص مییابد وکارت بازرگانی حقوقی به شرکتها تعلق میگیرد. لازم به ذکر است که کارت بازرگانی حقوقی به نام مدیر مسئول شرکت صادر میشود و در صورتی که مدیر عامل فوت شود و یا تغییر کند، کارت بازرگانی غیرفعال شده و باید نسبت به صدور کارت بازرگانی جدید اقدامات لازم به عمل بیاید.

کارت بازرگانی چه کاربردی دارد؟

کارت بازرگانی دارندة آن را به صادرات و واردات کالاهای غیرممنوعه از مرزهای کشور مجاز میکند. دارندة کارت بازرگانی میتواند نسبت به ثبت سفارش، ترخیص کالا از گمرک، واردات از مناطق آزاد، صادرات کالاهای مجاز و حق العمل کاری گمرک اقدام کند. همچنین کارت بازرگانی مزایای جانبی دیگری نیز برای بازرگانان دارند. بازرگانی که موفق به دریافت کارت بازرگانی شده است، زین پس تاجر به حساب میآید و میتواند از مزایا و ویژگی هایی که به تجار اختصاص دارد استفاده کند، به عنوان مثال، میتواند برای سفر به کشورهای مختلف درخواست ویزای تجاری دهد. همچنین، دارندة کارت بازرگانی میتواند در اتاق بازرگانی عضو شود و از مزایای عضویت در اتاق بازرگانی استفاده کند. همچنین بازرگانان دارای این کارت میتوانند برای انتخاب نام و علائم تجاری شرکت خود از علائم لاتین و غیرفارسی استفاده کنند.

کارت بازرگانی

بیمه حمل و نقل چیست؟

این روزها که بازار بیمه حمل و نقل بین المللی داغ شده، افرادی که حمل و نقل بار انجام می دهند، این حق را دارند که با خیال راحت کالا و بار خود را حمل و نقل کنند و در صورت بروز حادثه و اتفاق ناگوار و پیش بینی نشده، خسارت وارد شده را جبران شود. بیمه حمل و نقل کالا یا بیمه باربری، قدیمی ترین بیمه در عرصه بازرگانی است. به همین منظور، بیمه حمل و نقل کالا و بار، بیمه ای است که به واسطه آن، بیمه گر هزینه ای بابت حق بیمه از فردی که قصد دارد کالایی را حمل و نقل کند، دریافت می کند و در مقابل متعهد می شود که درصورت وقوع خطرهایی که در قرارداد بیمه ذکر شده است، زیان وارد شده به کالا را جبران کند. این نوع بیمه، در اکثر کشورهای دنیا قوانین و مقررات یکسانی دارد و میتوان به راحتی با سایر کشورها ارتباط برقرار کرد و هماهنگی های لازم در این مسئله را انجام داد.

بیمه حمل و نقل

چه کسانی نیاز به پوشش بیمه باربری دارند؟

افرادی که میخواهند کالایی جابجا کنند، یا واردکنندگان و صادرکنندگان کالا، همچنین شرکت حمل و نقل بین المللی و داخلی و شرکت های بازرگانی و توزیع کنندگان کالا افرادی هستند که می توانند از این بیمه استفاده کنند و مجموعه و کالای خود را تحت پوشش بیمه باربری قرار دهند.

انواع بیمه نامه باربری

بیمه باربری نیز مانند سایر بیمه ها، انواع مختلفی دارد که هر کدام از انواع آن برای موارد خاصی استفاده می شود و بیمه گزار از بهره و مزیت به خصوصی برخوردار میشود.

موضوع :
برچسب ها : حمل و نقل بین المللی دریایی, ترانزیت بین المللی, حمل زمینی کالا,حمل و نقل هوایی کالا,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 9 اسفند 1399ساعت 20:46 توسط زهرا | تعداد بازديد : 111 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد