تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
معرفی بیمه ترانزیت بین المللی کالا

شرکت لتکا

شرکت لتکا ارائه دهنده خدمات حمل و نقل بین المللی

معرفی بیمه ترانزیت بین المللی کالا

بیمه حمل و نقل چیست؟

این روزها که بازار بیمه حمل و نقل بین المللی داغ شده، افرادی که حمل و نقل بار انجام می دهند، این حق را دارند که با خیال راحت کالا و بار خود را حمل و نقل کنند و در صورت بروز حادثه و اتفاق ناگوار و پیش بینی نشده، خسارت وارد شده را جبران شود. بیمه حمل و نقل کالا یا بیمه باربری، قدیمی ترین بیمه در عرصه بازرگانی است. به همین منظور، بیمه حمل و نقل کالا و بار، بیمه ای است که به واسطه آن، بیمه گر هزینه ای بابت حق بیمه از فردی که قصد دارد کالایی را حمل و نقل کند، دریافت می کند و در مقابل متعهد می شود که درصورت وقوع خطرهایی که در قرارداد بیمه ذکر شده است، زیان وارد شده به کالا را جبران کند. این نوع بیمه، در اکثر کشورهای دنیا قوانین و مقررات یکسانی دارد و میتوان به راحتی با سایر کشورها ارتباط برقرار کرد و هماهنگی های لازم در این مسئله را انجام داد.

بیمه حمل و نقل

چه کسانی نیاز به پوشش بیمه باربری دارند؟

افرادی که میخواهند کالایی جابجا کنند، یا واردکنندگان و صادرکنندگان کالا، همچنین شرکت حمل و نقل بین المللی و داخلی و شرکت های بازرگانی و توزیع کنندگان کالا افرادی هستند که می توانند از این بیمه استفاده کنند و مجموعه و کالای خود را تحت پوشش بیمه باربری قرار دهند.

انواع بیمه نامه باربری

بیمه باربری نیز مانند سایر بیمه ها، انواع مختلفی دارد که هر کدام از انواع آن برای موارد خاصی استفاده می شود و بیمه گزار از بهره و مزیت به خصوصی برخوردار میشود.

خدمات شرکت لتکا و دانستنی های حمل و نقل کالا: تنظیم اسناد گمرکی، حمل و نقل هوایی، شرکت حمل و نقل ریلی، صادرات کالا

نحوه محاسبه بیمه حمل و نقل

قبل از این که درباره نحوه محاسبه بیمه حمل و نقل صحبت کنیم، اول تعریفی کلی از این بیمه در اختیار شما می گذاریم. بیمه حمل و نقل، بیمه ای است که به واسطه آن خسارت های وارد شده بر کالا در حین حمل و نقل از نقطه ای به نقطه دیگر، توسط بیمه گر پرداخت می شود. البته به این شرط که بیمه گذار، حق بیمه خود را مرتب پرداخت کرده و تمامی جوانب را در نظر گرفته باشد. بیمه گر در اصل همان شرکت بیمه و بیمه گذار شخص حقیقی یا حقوقی است که بیمه را از شرکت خریداری می کند. نحوه محاسبه بیمه حمل و نقل، به عوامل متعددی بستگی دارد. از جمله:

  • نوع حمل و نقل که ممکن است زمینی، هوایی و دریایی باشد.
  • ارزش خود کالایی که قرار است حمل و نقل آن از نقطه ای به نقطه دیگر انجام شود.

بیمه کالاهای وارداتی، آنطور که از نام آن مشخص است، به کالاهایی اختصاص پیدا میکند که از کشور مقصد خریداری می شود و قرار است به شیوه های مختلفی وارد خاک کشور مبدا شود.این بیمه در داخل هر کشوری، بیشترین میزان سطح تقاضا را دارد و میتوان به جرات گفت 90% کل بیمه های باربری را به خود اختصاص می دهد. نرخ بیمه کالاهای وارداتی در کشورهای مختلف متفاوت است. همچنین شرکت های بیمه کننده نرخ های مختلفی را برای بیمه کالاهای وارداتی در نظر گرفته اند. عواملی که روی نوسان نرخ بیمه کالاهای وارداتی تاثیر میگذارند، عبارتند از:

  • ارزش خود کالا
  • روش حمل و نقل
  • نوع وسیله نقلیه

هر شرکت حمل و نقل، به شکل متفاوتی هزینه های بیمه را محاسبه می کند و نمیتوان یک فرمول خاص برای آن ارائه کرد.

بیمه باربری

وظایف انباردار (Warehousing Management) چیست؟

  • توصیه و پیشنهاد روشهای انبارداری و همچنین اصلاح روش های موجود.
  • کاهش هزینه انبار و انبارداری
  • برنامه ریزی و کنترل موجودیهای کالا در انبار.
  • نظارت بر انجام عملیات انبارداری و تحویل گرفتن، نگهداری و تحویل کالا.

حمل کالا

انواع انبار

با توجه به مطالبی که تاکنون گفته شد بهتر است یک بار دیگر تعریف انبار را مرور کنیم: به محل و فضایی که یک یا چند نوع کالای بازرگانی، صنعتی، مواد اولیه و یا فراورده های مختلف که بر اساس یک سیستم صحیح طبقه بندی و تنظیم میگردد، انبار گفته میشود. انبارهای شرکت های مختلف از لحاظ ساختمان به ۳ گروه تقسیم میشوند:

  • انبار پوشیده: بعضی از اجناس به علت حساسیت و مواد خاصی که در ساختمانشان به کار رفته باید در انباری که همه اطراف آن بسته و دارای سقف است، نگهداری شوند.
  • انبار سرپوشیده: نوعی انبار که سقف دارد ولی چهار طرف آن باز و فاقد حفاظ جانبی است اقلام و یا اجناسی که در مقابل نور مستقیم آفتاب و برف و باران خاصیت خود را از دست میدهند ، در این انبارها نگهداری میشوند.
  • انبار باز: این انبار به صورت محوطه است و معمولاً اجناسی که در مقابل نور آفتاب و برف و باران خاصیت اولیه خود را از دست نمیدهند با رعایت اصول انبارداری در آن نگهداری میشوند.

اهداف و وظایف انبارها

هدف از تشکیل انبار در هر موسسه و نهاد و سازمانی، در دسترس قرار گرفتن اجناس و کالاهای آن مجموعه است. در ادامه به تعدادی از وظایف انبارها اشاره خواهیم کرد. اجرای این وظایف مطابق با اصول صحیح انبارداری است که باعث سرعت بخشیدن به انجام کارهای سازمان میشود و در نتیجه باعث صرفهجویی در هزینه و زمان خواهد شد. از جمله وظایف انبار؛ مشخص کردن تعداد موجودی کالاهای مورد نیاز و برنامه ریزی برای تهیه آن؛ نگهداری و حفظ کالاها در انبار به شکل صحیح مطابق با اصول انبارداری.

یکی از اهداف انبارداری، کنترل موجودی است. هدف از کنترل موجودی در انبار این است که امور سازمان یا مجموعه به طور منظم و مطابق برنامه ای دقیق انجام شود. همچنین صرفه جویی در هزینه ها و زمان ایجاد شود، که همین امر، باعث کاهش هزینه های حمل و نقل نیز میشود. در نهایت، روند تهیه کالا نیز منظم و مشخص خواهد شد، به این شکل که کالاهایی که تعداد موجودی آنها کم است، مشخص میشوند و قبل از اتمام موجودی، در سطح و تعداد مناسبی از آن تهیه میشود تا سازمان با مشکل کمبود کالا مواجه نباشد.

  • مشخص نمودن دستور العمل بازرسی، بازبینی و بازنگری موجودی های کالا در انبار و حفاظت انبارها.
  • ایجاد هماهنگی و برقراری ارتباط اصولی و روشمند با سایر واحدها
  • اداره کارکنان و سازماندهی انبار.
  • نظارت بر اجرای صحیح محلیابی و جانمایی اقلام انبار و تجهیزات انبار.
  • سرویسدهی و خدمات رسانی و همکاری با سایر واحدها.
  • سر و سامان دادن وضعیت انبارها و حل و فصل مسائل مربوط به اداره انبارها.
  • هدفمند نمودن روش طبقه بندی موجودی های کالا و نحوه چیدن، قرار دادن، جابجایی و حمل آنها در انبار.
موضوع :
برچسب ها : حمل و نقل بین المللی دریایی, ترانزیت بین المللی,حمل زمینی کالا,حمل و نقل هوایی کالا,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 21 دی 1399ساعت 22:21 توسط زهرا | تعداد بازديد : 99 | |