تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
معرفی ترانزیت بین المللی کالا

شرکت لتکا

شرکت لتکا ارائه دهنده خدمات حمل و نقل بین المللی

معرفی ترانزیت بین المللی کالا

ترانزیت چیست؟

از زمان های بسیار دور انسان ها برای تامین مایحتاج خود سفر می کردند و در طول این سفرها کالاهای مورد نیازشان را از سایر مناطق تامین می کردند. امروزه نیز شاهد این تبادل کالاها در حجم بسیار بسیار گسترده تری در کشورها و حتی قاره ها هستیم. بسیاری از کشورها با توجه به موقعیت جغرافیایی، سیاسی، فرهنگی و منابع طبیعی و که در آن ها قرار دارد توانایی تولید یک سری از محصولات و کالاها را با تعداد بالا دارند. این تولید در صورتی که بیش از ظرفیت مصرف در آن کشور باشد می تواند با صادرات به سایر کشورها، به یکی از فرصت های درآمد زایی آن کشور تبدیل شود.

آن روی دیگر سکه نیز بحث واردات کالا است. زمانی که یک کشور در تولید یک یا چند محصول ناتوان یا کم توان است و یا اینکه تولید آن محصول برای آن کشور صرفه اقتصادی ندارد، ناگزیر به ورادات کالاهای مورد نیاز از سایر کشورهای تولید کننده آن دارد. برخی از کشورها در موقعیت های استراتژیک قرار گرفته اند، به همین دلیل از از آن ها به عنوان راه میانبری برای رسیدن کالا به مقصدهای مورد نظر استفاده می شود. ترانزیت! به طور کلی واژه ترانزیت کالا به رد و بدل کردن کالاها بین کشورهای مختلف اطلاق می شود. به عبارت دیگر به ارسال کالا و یا اقلام دیگر که از طرف فروشنده ارسال شده اند، اما هنوز به خریدار نرسیده اند و در مسیر هستند، ترانزیت گفته می شود.ترانزیت کالا

معنای ترانزیت

معنای ترانزیت عبارت است از انتقال کالایی گمرک نشده از یک گمرک به گمرکی دیگر، البته تحت نظارت گمرک. ترانزیت، انتخابی مقرون به صرفه برای کشورهایی است که در تولید بعضی کالاها ناتوان یا کم توان هستند. به معنای ساده تر ترانزیت به ارسال کالا و یا اقلام دیگر اشاره دارد که از طرف فروشنده ارسال شده اند، اما هنوز به خریدار نرسیده و در مسیر هستند.

از آن جا که ترانزیت یک فعالیت بین المللی است، هر کشوری برای ترانزیت کالا با سایر کشورها باید قوانین خود را با قوانین بین المللی تطبیق دهد. حوزه ترانزیت کالا در بین کشورهای مختلف بسیار رقابتی است و هر کشوری در تلاش است تا برای پیروزی و موفقیت در بازار های بین المللی، قیمت ترانزیتی کالا را به صورت رقابتی تعبیه کند. اگر کشوری بتواند از مزیت های رقابتی و توانایی هایش در زمینه ترانزیت به خوبی بهره برداری نماید، می تواند سود خوبی را به چرخه اقتصادی خود وارد کند.

کشورها به دنبال ترانزیت با مناطق و کشورهایی می روند که در آن هزینه های ترانزیت و حمل و نقل کالا برایشان ارزانتر تمام شود. به عبارت دیگر یکی از موارد مهمی که کشورهای فعال در حوزه حمل و نقل بین المللی در نظر می گیرند، هزینه های حمل و نقل ارزانتر است، چرا که کشوری که حمل و نقل در آن گران تمام شود، مزیت رقابتی خود را در صحنه ترانزیت از دست می دهند. البته در بحث ترانزیت، فقط ترانزیت خارجی و حمل و نقل بین المللی مطرح نیست، چرا که بخش عظیمی از حوزه حمل و نقل به ترانزیت داخلی مربوط می شود.

انواع ترانزیت کالا

ترازنیت داخلی: در ترانزیت داخلی کالاها از یک گمرک به گمرک های دیگر منتقل می شوند و این موضوع غالبا امری زمان بر است. ترانزیت خارجی: در این نوع ترازیت کالاها از کشوری به کشور دیگر مننقل می شوند. از آن جایی که این موضوع به معنای صادرات و واردات کالا نمی باشد، برای آن هیچ حقوق گمرکی در نظر گرفته نشده و معاف از همه آن موارد است.

انواع ترانزیت کالا

فوب FOB در ترانزیت کالا به چه معناست؟

فوب که مخفف شده ی عبارت Free on Board است. اگر قراردای بر مبنای فوب باشد تمام هزینه های ترانزیت کالا بر عهده ی شرکت فروشنده است و شرکت فروشند موظف است کالای ترانزیتی را در محل مقرر به شرکت خریدار تحویل دهد. در اینجا مقصد و یا مبدا ترانزیت کالا مهم است. در فوب دو موضوع وجود دارد یکی مبدا فوب و یکی مقصد فوب، اگر مبدا فوب در قرارداد باشد یعنی فروش در بندر و یا محل ترانزیت کالا صورت گرفته و مسئولیت آن بر عهده ی خریدار است. اگر مقصد فوب باشد یعنی تا لحظه ی تحویل کالا فروش صورت نگرفته و فروش در محل تحویل کالا و پایان ترانزیت کالا صورت می گیرد.

سپرده در ترانزیت کالا چیست؟

سپرده در ترانزیت کالا پول، ارز،سکه و یا چکی است که یک شرکت دریافت کرده است و قانونا در ترازنامه خود ( سندی که تمام حساب های مالی شرکت در آن ثبت می شود) به عنوان پول ثبت شده است ولی در اظهارنامه ی بانکی تا مدتی بیان نمی شود که در ادامه بیان میکنیم چرا و چطور این مورد بعدا ثبت می شود.

برای مثال یک فروشنده ممکن است 5000 دلار را در روز یکشنبه و 3000 دلار دیگر را روز دوشنبه دریافت کند. این پول ها هر روز در خزانه شبانه ی بانک واریز می شوند. پول مغازه(خریدار) باید در هر روز برای مبلغ مربوطه به بدهی آن اضافه شود. البته اظهارنامه ی بانکی پول را زمانی که سپرده ها را از خزانه ی شبانه انتقال می دهد بصورت یکجا در روز سه شنبه به سپرده ی حساب اضافه خواهد کرد. زمانی که زمان تطبیق دادن سپرده های مالی بانک در روز دوشنبه فرارسید، مغازه باید حساب خود را در اظهانامه ی بانکی به مبلغ 8000 دلار به عنوان گردش مالی افزایش دهد. (به یاد داشته باشید که 8000 دلار قانونا از روز دوشنبه در دفتر شرکت ثبت شده بود ولی در اظهارنامه ی بانکی ثبت نشده بود.)

ترانزیت بین المللی کالا

ترانزیت و خدمات ترخیص کالا یکی از حساس ترین کارهایی است که در معامله های بین دو شرکت باید به آن دقت شود. تنظیم قرارداد و پرداخت هزینه و تمام مراحلی که در مطلب بالا ارائه شد هم جزو معامله هستند. ما در شرکت بازرگانی اقتصاد قرن با استفاده از کارشناسان مجرب و حرفه ای سعی داریم بهترین خدمات مربوط به ترانزیت و ترخیص کالا را ارائه کنیم. می توانید در زمینه ی بازرگانی از مشاوره های حرفه ای ما استفاده کنید تا بتوانید بهترین تصمیم ها را در تجارت داشته باشید. ترخیص کالا هم نیاز به کارهای اداری و گمرکی دارد، می توانید با استفاده از خدمات بازرگانی اقتصاد قرن کالاهای خود را زودتر ترخیص کنید.

 

موضوع :
برچسب ها : حمل و نقل بین المللی دریایی, ترانزیت بین المللی,حمل زمینی کالا,حمل و نقل هوایی کالا,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 29 آذر 1399ساعت 16:48 توسط زهرا | تعداد بازديد : 42 | |